MedWatch

LifeWatch lancerer verdens første medicinske smartphone

En ny smartphone har indbygget sensorer til overvågning af hjerterytme, lungefunktion, blodsukker, kropstemperatur og meget mere.

Foto: colourbox

Udvikleren af medicinske monitorer LifeWatch har lanceret verdens første medicinske smartphone til Android-enheder. Smartphonen har indbygget sensorer til overvågning af hjerterytme, lungefunktion, blodsukker, kropstemperatur og galvanisk hudrespons (som måler psykologisk pres), og andre fysiologiske værdier. Systemet kan også måle blodtrykket via en fastgjort muffe, og kan analysere blodprøver.

LifeWatch har udviklet en række trådløse overvågningsapparater til skadestuer, lægetjeneste og til personlig brug, men det er første gang, at disse muligheder kombineres i en smartphone. Den kinesiske mobiltelefonfabrikant TechFaith Wireless Communication Technology Ltd vil fremstille platformen for LifeWatch.

LifeWatch udvikler den medicinske hard- og software til de medicinske applikationer, der forbinder hardwaren med smartphonens systemer. Et tysk selskab står for designet. LifeWatch har investeret adskillige millioner dollars i produktet.

Læs hele artiklen fra Globes om den nye medicinske smartphone her

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier