MedWatch

Novo Nordisk i nyt diabetes-partnerskab

Novo Nordisk har slået pjalterne sammen med en amerikansk medicinalgigant i et nyt partnerskab, som skal forske i diabetesbehandling og -pleje.

Novo Nordisk og Humana annoncerede tidligere i dag et forskningspartnerskab – som vil løbe det kommende år – og har til formål at undersøge diabetesbehandling og -pleje. Forskerne vil i fællesskab undersøge muligheder for at ændre patientbehandlingen for at forbedre kvalitet og resultater for de millioner af mennesker, der kæmper med diabetes.

Humana, som er en af de største sundhedsvirksomheder i USA, og danske Novo Nordisk, den globale markedsleder inden for diabetesbehandling, vil bringe forskere sammen for at undersøge behandlingen og udviklingen af diabetes blandt den voksende ældregruppe. Ved at sammenbringe de to virksomheders erfaring, vil forskningen hjælpe udviklingen af programmer, som yderligere forbedrer diabetespatienters sundhed og velvære.

”Dette forskningssamarbejde er et vigtigt skridt i kampen mod en sygdom, som berører hver fjerde af Humanas Medicare-medlemmer,” siger William Fleming, Pharm. D. og formand for Humana Pharmacy Solutions. ”Vi er begejstrede for at samarbejde med Novo Nordisk, da vi vil fremme plejen på en meningsfuld måde og forbedre livet for vores medlemmer.”

Læs hele historien om Novos nye samarbejde her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier