MedWatch

Medicinalfirmaer tester sundhedsteknologi

Flere og flere farmaselskaber bevæger sig ind på området for medicinsk udstyr. Nyeste skud på stammen er et stort amerikansk selskab.

Foto: bristol meyer squibb/ PR

Medicinalvirksomheder træder nu ind på markedet for sundhedsteknologi – eller tager et skridt i den retning om ikke andet. Bristol-Myers Squibb er således det nye ansigt ved denne uges Health 2.0 konference, som har til formål at skabe bånd mellem start-up virksomheder indenfor sundhedsteknologi og pengestærke partnere.

Medicinalvirksomheden, som er en af sponsorerne, siger, at man er ”interesseret i virksomheder, som forfølger innovation/muligheder forbundet med det digitale ”workflow” af ansatte i sundhedssektoren, den rolle som ”Big Data”/”Real World Data” spiller i sundhedssektoren, og hvordan sociale medier kan sikre, at patienter og ansatte i sundhedssektoren finder passende information om sundhed og skaber kontakt til grupper af ligesindede.” Bristol-Myers er interesserede, bl.a., i medicinoverholdelse.

”Pharma udviser stor interesse, og prøver at finde ud af, hvordan de skal forholde sig til det,” siger Marco Smit, som er formand for Health 2.0 Advisors. Gennem forskellige konferencer har Health 2.0 haft fingeren på pulsen og holdt øje med nye trends indenfor det hurtigt voksende marked for sundhedsteknologi siden 2007.

Læs hele historien fra Forbes her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier