MedWatch

Novo Nordisk intensiverer diabetesforskning

Virksomhedens Seattle-afdeling lægger lokaler til et nyt center, hvor der skal arbejdes for at finde en kur mod type 1 diabetes.

Foto: Novo Nordisk/PR

Omkring 3 millioner amerikanere lider af type 1 diabetes, som kan behandles ved hjælp af daglige insulinindsprøjtninger, men ikke kan helbredes. En af de største spillere på diabetesmarkedet, danske Novo Nordisk, øger nu forskningsindsatsen mod diabetes i håb om at komme nærmere en egentlig kur.

Virksomheden har allerede 71 ansatte ved Seattle Research Renter on Inflammatory Diseases, som åbnede i 2009. Næste måned vil man også påbegynde diabetesforskning her, under ledelse af Dr. Matthias von Herrath, som bliver direktør for nonprofit-centret Center for Type 1 Diabetes Research in La Jolla, California, der efter planen åbner d. 14. juni i Novo Nordisks faciliteter i South Lake Union.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier