MedWatch

Novo Nordisk intensiverer diabetesforskning

Virksomhedens Seattle-afdeling lægger lokaler til et nyt center, hvor der skal arbejdes for at finde en kur mod type 1 diabetes.

Foto: Novo Nordisk/PR

Omkring 3 millioner amerikanere lider af type 1 diabetes, som kan behandles ved hjælp af daglige insulinindsprøjtninger, men ikke kan helbredes. En af de største spillere på diabetesmarkedet, danske Novo Nordisk, øger nu forskningsindsatsen mod diabetes i håb om at komme nærmere en egentlig kur.

Virksomheden har allerede 71 ansatte ved Seattle Research Renter on Inflammatory Diseases, som åbnede i 2009. Næste måned vil man også påbegynde diabetesforskning her, under ledelse af Dr. Matthias von Herrath, som bliver direktør for nonprofit-centret Center for Type 1 Diabetes Research in La Jolla, California, der efter planen åbner d. 14. juni i Novo Nordisks faciliteter i South Lake Union.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier