MedWatch

Opkøbskandidater slår fra sig i kamp mod Big Pharma

Hjulpet af en lille men stærk gruppe af investorer, der dominerer selskabernes aktiebeholdning, slår biotekselskaberne fra sig i den ulige kamp med "Big Pharma".

Foto: Pfizer/PR

En Reuters analyse af ti sandsynlige mål for biotekovertagelser viser, i hvor høj grad nogle få, store investorer spiller en helt central rolle, når en aftale forhandles på plads - herunder Fidelity Investments og Capital Research Global Investors, Wellington Management og T. Rowe Price Associates.

USA-baserede virksomheder som Amylin Pharmaceuticals (AMLN.O), Onyx Pharmaceuticals (ONXX.O) og Human Genome Sciences (HGSI.O) er i gennemsnit  60 pct. ejet af deres top 10 største aktionærer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier