MedWatch

Novo Nordisk øger deres brug af sociale medier

Den danske insulingigant opruster sin indsats på sociale medier i USA.

Foto: twitter

Novo Nordisk udvider deres brug af sociale medier ved at oprette en ny twitter-konto for den amerikanske del af deres virksomhed, skriver PMLIVE.

Novo’s amerikanske twitter-konto slutter sig til virksomhedens eksisterende konti, som fokuserer på områderne, ”corporate sustainability”, ”graduate recruitment” og ”government affairs and public policy”.

Læs historien fra PMLIVE her.

Direkte link til Novo’s forskellige twitter-konti:

Novo Nordisk

Novo Nordisk US

Corporate Sustainability

Graduate Recruitment

Government Affairs and Public Policy

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier