MedWatch

Kendt dansk medicinalmand begynder på Malta-eventyr

Per Wold-Olsen, der er formand for GN Store Nord og forhenværende Lundbeck-formand, kaster sig nu ud i et nyt projekt. Han skal være med til at udvikle Maltas evner inden for life science, skriver Malta Indepentent.

BioMalta Foundation bestyrelse holdt sit første møde i onsdags og begynder nu for alvor at fastlægge og gennemføre en national strategi for udviklingen af life science og lægevidenskab på Malta.

Professor Sir Chris Evans ledte det første møde, hvor han også præsenterede det første udkast til en Life Science-strategi. Repræsentanter fra Finansministeriet, Malta Enterprise, Maltas råd for videnskab og teknologi og University of Malta sidder i bestyrelsen for BioMalta Foundation. Sir Chris, en medicinsk sundhedsperson af høj kaliber og en serieiværksætter, der har grundlagt og udskilt omkring 45 biotekselskaber i løbet af sin karriere, accepterede at lede BioMalta Foundation og fungerer som 'særlige udsending for Life Sciences'.

"Jeg er glad for at have ledet det første bestyrelsesmøde i BioMalta Foundation. Selvom det indebærer en masse arbejde at etablere Malta på den biovidenskablige scene, er dette en meget spændende tid for bioteknologi og lægevidenskaben over hele verden. Vi tror på, at Malta kan slå igennem i denne brance i de kommende år" sagde Sir Chris.

Malta Enterprise, grundlæggeren af BioMalta Foundation, har også det det privilegium at have Per Wold-Olsen som bestyrelsesmedlem. Hr. Wold-Olsen har haft en imponerende karriere inden for biovidenskab der har varet i  over 30 år. Han bestræd forskellige stillinger hos den globale medicinalvirksomheder Merck & Co Inc, hvor han startede som elev i  1973, men senere sluttede som formand for Human Health Intercontinental Division, men ansvar for 15.000 medarbejere i mere end 100 lande.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier