MedWatch

Medicinrobot sparer tid og mindsker fejl i sundhedsvæsenet: ”Det danske velfærdssamfund har jo ikke råd til tryghedsbesøg”

Medicinrobotter kan lette arbejdsbyrden og minimere fejlmedicineringen i sundhedsvæsenet, lyder det fra selskabet bag robotten Medimismart og Dansk Industri.

Parallelt med at det danske sundhedsvæsen kommer under stadigt større pres som følge af mangel på medarbejdere, pibler nye teknologiske løsninger frem, der kan aflaste det pressede sundhedspersonale, hvis det implementeres af kommuner og regioner.

En af de nye løsninger er medicinrobotten Medimismart, der står fysisk placeret i borgeres hjem, og på aftalte faste tidspunkter ret præcist kan dosere den medicin, borgeren har fået ordineret af sin læge. Robotten løser derfor en opgave, som sundhedspersonale ellers ville skulle klare, og samtidig minimeres risikoen for fejl, lyder det fra Johnny Andersen, der er CMO i Mediccare, der står bag medicinrobotten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier