MedWatch

Rettet: Corona har skabt flere jobs hos Pfizer i Danmark

Pfizer i Danmark har fået en række nye kolleger, efter coronapandemien har sat medicinalselskabet på landkortet.

Foto: DON EMMERT/AFP / AFP

(Præcisering: Efter denne artikels udgivelse har Pfizer oplyst, at der i den samme periode ligeledes er medarbejdere, der har forladt virksomheden. Derfor ender nettotilvæksten af nye medarbejdere på 12.)

Med en ’supersællert’ af et produkt i form af en vaccine mod covid-19, er det ikke så underligt, at Pfizer har haft lidt ekstra på kistebunden til en udvidelse af organisationen.

Og det ser ikke ud som om, at det danske marked er blevet snydt for flere Pfizer-ansatte.

I et Linkedin-opslag kan Pfizers nye danske Market Access-ansvarlige Trine Pilgaard nemlig løfte sløret for, at Pfizer har ansat 50 nye medarbejdere siden WHO i 2020 erklærede covid-19 for en global pandemi.

I samme periode har nogle medarbejdere imidlertid også forladt virksomheden. I alt er nettotilvæksten af nye medarbejdere i Pfizer Danmark på 12.

Det er imidlertid heller ikke fordi, der ikke har været brug for de nye kolleger hos Pfizer.

På to-årsdagen for covid-19 pandemiens tvungne samfundsnedlukning fortalte Pfizers danske topchef Lars Møller til MedWatch, at Pfizer, sammen med andre private life science-selskaber, har spillet en større rolle i forbindelse med udrulningen af vaccinestrategien i Danmark. Der blev nemlig holdt en hel del møder med de offentlige instanser i form af blandt andet Lægemiddelstyrelsen.

Covid-19-vaccinen har imidlertid heller ikke gjort noget skidt for Pfizers kendskab bredt i befolkningen. I MedWatch’ seneste imagemåling kunne vi nemlig fortælle, at det amerikanske medicinalselskab har overhalet selveste Novo Nordisk i kendskab blandt den brede befolkning.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier