MedWatch

Unitedhealth opjusterer forventningerne - igen

Der er fuld gang i væksten på sundhedsforsikringerne i USA, og sygekassen Unitedhealth, der også har flere andre medicinalforretningerne, opjusterer selskabets forventninger i forbindelse med sygekassens regnskab for tredje kvartal.

Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS / X90050

Den amerikanske sygekasse Unitedhealth, der driver USA's største sundhedsforsikring samt andre medicinalforretninger, løfter endnu en gang sine forventninger til 2021.

Det sker i forbindelse med selskabets regnskab for tredje kvartal, som var bedre en ventet på både omsætning og indtjening.

Den justerede indtjening per aktie steg i tredje kvartal til 4,52 dollar fra 3,51 dollar i samme kvartal året før, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet en stigning til 4,39 dollar.

Omsætningen steg desuden 11 pct. til 72,34 mia. dollar mod et analytikerestimat på 71,11 mia. dollar.

For hele året venter sygekassen nu en justeret indtjening per aktie på 18,65-18,90 dollar mod en tidligere forventning om et resultat på 18,30-18,80 dollar.

Før den seneste opjustering fra selskabet tilbage i juli ventede Unitedhealth 18,10-18,60 dollar i justeret indtjening per aktie.

Aktien i Unitedhealth stiger torsdag 1,4 pct. i formarkedet.

Unitedhealth hæver forventninger til 2021 efter solidt andet kvartal 

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier