MedWatch

Analyse: Medicinalindustri i Danmark tæt på at have dækket behov for arbejdskraft

En undersøgelse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser, at nogle brancher og virksomheder lider mere under manglende efterspørgsel end mangel på arbejdskraft, og i f.eks. medicinalindustrien angiver 96 pct, at de kører for fuld kraft uden mangel på hverken medarbejdere eller efterspørgsel.

Det er ikke alle brancher, der er ramt af mangel på arbejdskraft. F.eks. kører det strygende i medicinalbranchen, viser en undersøgelse fra Arbejdernes Erhvervsråd. | Foto: Novo Nordisk / PR

Manglen på arbejdskraft er næppe gået mange menneskers opmærksomhed forbi. I længere tid har virksomheder og organisationer klaget over problemer med at skaffe medarbejdere nok og påpeget, at det har konsekvenser for produktionen. 

Det er imidlertid ikke alle brancher, der er ramt af mangel på arbejdskraft. Ifølge en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd er der faktisk også virksomheder, som oplever manglende efterspørgsel efter varer og services. Samtidig kører mange brancher uden problemer og oplever ingen produktionsbegrænsninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier