MedWatch

Siemens Healthineers-boss bliver ny formand for amerikansk handelskammer

Nordisk topchef i Siemens Healthineers, amerikaneren Tisha Boatman, er ny formand for det amerikanske handelskammer i Danmark. Samtidig træder yderligere to life science-profiiler ind bestyrelsen.

Tisha Boatman, formand for Amcham og adm. direktør for Siemens Healthineers i Danmark | Foto: Amcham / PR

Tisha Boatman, der til daglig er adm. direktør for medicokæmpen Siemens Healthineers i Danmark og Norden, skal nu også sidde for bordenden, når bestyrelsen i det amerikanske handelskammer Amcham mødes for at diskutere, hvordan rammevilkårene for amerikanske selskaber i Danmark kan fremmes.

I en meddelelse fortæller handelskammeret således, at den amerikanskfødte Tisha Boatman er blevet udpeget som ny formand, efter at amerikaneren Richard Wright fra Roche for nyligt takkede ja til en stilling i Roches hovedkvarter i Basel og derfor ikke længere kunne være en del af kammerets bestyrelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier