MedWatch

Hospitalsenhed Midt henter ny chef til forskning

Med ansættelsen af en ny forskningschef har Hospitalsenhed Midt trukket nye kræfter ind, som skal hjælpe til at styrke forskningsmiljøerne på tværs af de forskellige afdelinger.

Foto: Hospitalsenhed Midt / PR

46-årige David Høyrup Christiansen skal fremover stå i spidsen for forskningen hos Hospitalsenhed Midt.

I sin nye stilling som forskningschef skal han nemlig undersøtte forskningsmiljøerne på tværs af hospitalsenheden, der tæller afdelinger i Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel.

David Høyrup Christiansen kommer fra en stililng som seniorforsker ved Arbejdsmedicin i Herning under Hospitalsenhed Vest, og er ligeledes lektor ved Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet, og den erfaring sætter man pris på Hospitalsenhed Midt.

"God og kvalificeret forskning er vigtig for hele tiden at kunne levere den bedste undersøgelse, behandling og pleje til patienterne og vigtig for et hospital med en størrelse som Hospitalsenhed Midt, og David Høyrup Christiansen er en meget erfaren forsker, der både har publiceret meget og har erfaringen med at lede og administrere større interdisciplinære forskningsprojekter. Vi ser meget frem til samarbejdet med ham," siger Claus Brøckner Nielsen, der er lægefaglig direktør, i en pressemeddelelse.

David Høyrup Christiansen lægger vægt på, at han får mulighed for at bedrive sin egen forskning ved siden af.

"Jeg ser frem til at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af rammerne for forskningen på Hospitalsenhed Midt – særligt med henblik på at skabe synergi og sammenhæng på tværs af organisationen," lyder det fra den nye forskningschef.

David Høyrup Christiansen tiltræder 1. november.

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier