MedWatch

Digitalt sundheds-startup: GDPR-bøvl har kostet afgørende tid

For det digitale startup Cerebriu, der analyserer scanningsbilleder med kunstig intelligens, har det været et broget forløb at få de afgørende databehandleraftaler på plads med de danske regioner. Adm. direktør Robert Lauritzen opfordrer til fælles standarder på tværs af regioner.

Foto: Cerebriu/PR

Det digitale sundhedsfirma Cerebriu, der blev stiftet i 2018 som et spinout fra KU, bruger kunstig intelligens til at hjælpe radiologer med at analysere hjernescanningsbilleder – en teknologi, der skal sikre, at patienter får deres diagnoser hurtigere og mere effektivt, end det er tilfældet i dag.

For Cerebriu, der i juli rejste 3,9 mio. kr. fra Innovationsfonden, har det taget 10 måneder at få en databehandleraftale på plads med Region Hovedstaden, der betyder, at selskabet nu er i gang med at videreudvikle sin teknologi i samarbejde med alle regionens hospitaler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier