MedWatch

Danske virksomheder ligger helt oppe i verdenseliten for corona-comeback

Virksomheder i Norden ligger i den globale elite i forhold til at komme gennem coronakrisen, viser en ny analyse. Danske firmaer er foran på digitalisering, omstiller sig hurtigt og er gode til at klappe kassen i, lyder det fra top-erhvervsfolk.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Danske virksomheder er verdensklasse i forhold til at kæmpe sig gennem coronakrisen.

Mens corona-benspænd har kostet dyrt for konkurrenterne i udlandet, er danske selskaber blevet bedre til at tjene penge. Og gode erfaringer med hurtige omstillinger og digitale sprinter-præstationer ligner nu et stærkt offensivt våben i de kommende års kamp om kunderne, lyder det fra ledende erhvervsfolk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier