MedWatch

Ny direktør i Lægemiddelstyrelsen har fokus på troværdighed, data og personlig medicin

Den teknologiske udvikling stiller nye krav til Lægemiddelstyrelsen inden for områder som data og personlig medicin, siger styrelsens kommende direktør Lars Bo Nielsen. Han vil samtidigt fastholde og styrke dialogen med både borgere og industri.

Foto: Lars Kruse / AU Foto

Lægemiddelstyrelsen skal være parat til at træde ind i en tid, hvor sundhedsdata og personlig medicin kommer til at blive helt dominerende temaer, og samtidigt skal styrelsen formå at fastholde den store tillid i befolkningen i en tid med sociale medier og fake news.

Det er budskabet fra Lars Bo Nielsen, der 15. august skifter stillingen som dekan og professor ved Aarhus Universitet ud med den øverste post i Lægemiddelstyrelsen. Han overtager stillingen fra direktør fra Thomas Senderovitz, som sagde op i marts for at skifte til en stilling som senior vice president med ansvar for data science hos Novo Nordisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier