MedWatch

Roche og Novo Nordisk roser regeringens life science-strategi

Både Roche og Novo Nordisk, der sidste år opfordrede regeringen til at lancere en ny strategi for branchen, er overordnet set tilfredse med de 38 initiativer, som der fredag er blevet præsenteret. Hos Novo Nordisk savner man dog en modernisering af tilskudssystemet for medicin i primærsektoren samt mere fleksible rammer for prissætning på lægemidler i samme sektor.

Richard Wright, landechef for Roche Danmark. | Foto: Roche/PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier