MedWatch

Danmark, Israel og Østrig vil undersøge muligheder for fælles covid-vaccineproduktion

Danmark vil etablere en covid-19 forskningsfond sammen med Israel og Østrig og undersøge mulighederne for fælles produktion af vacciner med de to lande, oplyser parterne på et pressemøde.

Statsminister Mette Frederiksen, den israelske premierminister Benjamin Netanyahu og den østrigske kansler, Sebastian Kurz, under et besøg i et fitnesscenter i byen Modiin torsdag. | Foto: AVIGAIL UZI/AFP / POOL

Danmark vil undersøge mulighederne for at etablere produktion af covid-19 vacciner sammen med Israel og Østrig. Samtidig vil de tre lande etablere en fælles forskningsfond.

Det oplyste Mette Frederiksen, israels premierminister Benjamin Netanyahu og den østrigske forbundskansler Sebastian Kurz torsdag på et fælles pressemøde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier