MedWatch

Rehabselskaber føler sig overset i genstartsteam: En meget snæver kreds uden særligt behov for genstartshjælp

Selvom danske hjælpemiddelproducenter i 2019 eksporterede for over 11 mia. kr., er brancheforeningen Danish.care ikke repræsenteret i regeringens genstartsteam for life science-industrien. Flere ser en risiko for, at de mindre virksomheder drukner i en farma-domineret life science-industri. (Rettet)

Morten Rasmussen, direktør i Danish.care, forstår ikke, hvorfor den eksporttunge branche for hjælpemidler ikke var inviteret med i regeringens genstartteam. Foto: Danish.Care/PR

(Artikel rettet 15. september: Danish.care har ikke klaget til Erhvervsministeriet over ikke at føle sig repræsenteret i Genstartsteamet, som det tidligere fremgik af denne artikel. MedWatch skal derfor præcisere, at Danish.care blot har påtalt det. Desuden er artiklens overskrift rettet, så den ikke længere fremstår som et direkte gengivelse af udtalelser fra Morten Rasmussen, adm. direktør for Danish.care)

Brancheforeningen Danish.care, der repræsenterer danske rehab- og velfærdsteknologiske selskaber, er utilfreds med at være blevet forbigået, da regeringen nedsatte sit såkaldte genstartteam for life science og biotek.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier