MedWatch

Stephan Christgau forlader Novo Seeds for at stifte ny fond

Novo Seeds' medstifter, partner og hyppig frontfigur Stephan Christgau forlader fonden for at stifte en ny life sicence-rettet venturefond senere på året.

Stephan Christgau. | Foto: PR

Stephan Christgau, der var med til at stifte Novo Nordisk Fondens venturefond Novo Seeds i 2007 og ofte har været fondens ansigt udadtil, forlader senere på året fonden for at stifte en ny, life-science rettet pengetank.

Det skriver Børsen.

Det sker ud fra en erkendelse af, at der mangler venturefonde til at fuldbyrde potentialet i de mange, lovende selskaber, som opstår i den danske life science-branche i disse år.

"Der er et skrigende misforhold mellem de muligheder, der er her, og den kapital, der er til rådighed," siger Stephan Christgau til Børsen.

Han kalder det en "kæmpe mulighed" at oprette en ny venturefond og mener, at timingen er helt rigtig, fordi der i den nærmeste fremtid kommer "virkelig mange gode muligheder."

Stephan Christgau fortæller også til Børsen, at han har samlet et lille hold af biotekfolk, som står klar til at hoppe med i hans nye fond, hvis det lykkes at rejse pengene til at stable fonden på benene.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier