MedWatch

Life science-branchen i tvivl efter valget: "Jeg har ikke været imponeret over blå blok"

Udsigterne for den danske life science-branche er tågede efter gårsdagens valg, mener direktører og branchefolk. Radikale Venstres stærke valg er godt for branchen, men industrien er usikker på, om Socialdemokratiet vil gøre skade eller gavn på området.

Statsministerkandidat Mette Frederiksen (S) står efter gårsdagens valg tilbage som leder af landets største parti med et flertal bag sig i rød blok og et åbent tilbud fra Venstre om en regering over midten. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Life science-branchen og resten af det danske erhvervsliv kigger ind i en uvis fremtid efter gårsdagens Folketingsvalg. Det mener flere ledere og branchefolk fra life science-sektoren dagen derpå.

Valget endte med rød blok som den store vinder, og selvom Venstre og Lars Løkke Rasmussen fortsat foreslår en SV-regering over midten, så går Socialdemokratiets statsministerkandidat Mette Frederiksen efter en ren S-regering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier