MedWatch

Ordførere forventer valgkamp uden fokus på life science-industrien

Der er lave forventninger til en stor debat om erhvervspolitik generelt og den store eksport og velstand fra life science specifikt i den igangværende valgkamp – men på sundhedsområdet kan flere partier skabe kant til hinanden og diskutere life science, påpeger brancheorganisationen Lif.

Der er ikke de store forventninger til diskussioner om life science-industriens fremtid i den igangværende valgkamp. | Foto: Peter Nørby

Selvom danske life science-virksomheder gennem årtier har bidraget med milliarder i statskassen, nye landvindinger i behandlingen af sygdomme og en stadigt stigende eksport til udlandet, så er branchens vilkår ikke noget, der optager danskerne.

Sådan lyder analysen fra flere af folketingets ordførere på området, der i den forestående valgkamp ikke forventer at skulle bruge megen tid på at diskutere, hvordan vi i Danmark skal forholde os til stigende medicinpriser, eller hvordan vi sikrer life science-branchen de bedst mulige arbejdsbetingelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier