MedWatch

Ordførere forventer valgkamp uden fokus på life science-industrien

Der er lave forventninger til en stor debat om erhvervspolitik generelt og den store eksport og velstand fra life science specifikt i den igangværende valgkamp – men på sundhedsområdet kan flere partier skabe kant til hinanden og diskutere life science, påpeger brancheorganisationen Lif.

Der er ikke de store forventninger til diskussioner om life science-industriens fremtid i den igangværende valgkamp. | Foto: Peter Nørby

Selvom danske life science-virksomheder gennem årtier har bidraget med milliarder i statskassen, nye landvindinger i behandlingen af sygdomme og en stadigt stigende eksport til udlandet, så er branchens vilkår ikke noget, der optager danskerne.

Sådan lyder analysen fra flere af folketingets ordførere på området, der i den forestående valgkamp ikke forventer at skulle bruge megen tid på at diskutere, hvordan vi i Danmark skal forholde os til stigende medicinpriser, eller hvordan vi sikrer life science-branchen de bedst mulige arbejdsbetingelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier