MedWatch

Sundhedsdatastyrelsen hyrer en række nye chefer for at styrke hurtige leverancer

Nye strukturer, teknologier og aktører samt øget efterspørgsel på sundhedsdata kalder på en ny, mere effektiv organisering af Sundhedsdatastyrelsens arbejde med data. Det oplever direktør Lisbeth Nielsen, der nu efterlyser nye ledere og andet personale til styrelsen som svar på udfordringen.

Direktør i Sundhedsdatastyrelsen Lisbeth Nielsen har store ambitioner og er nu ude for at indhente nye medarbejdere til at forløse dem. | Foto: Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen optræder mere på jobportalerne med ledige opslag end normalt i disse dage og den kommende tid – herunder med en række lederstillinger. Det er udtryk for, at styrelsen bygger nye kompetencer op for at styrke organisationen og leverancerne.

"Når vi kigger rundt i vores omverden, så sker der rigtigt mange forandringer. Der er nye strukturer, nye teknologier, nye aktører og der er en øget efterspørgsel på, hvad vi kan bruge sundhedsdata til, og hvordan kan vi bruge det endnu mere intelligent og intensivt, end vi gør i dag," siger Lisbeth Nielsen, direktør for Sundhedsdatastyrelsen, i en nyhed på styrelsens hjemmeside.

Sundhedsdatastyrelsen vil blandt andet gerne øge sit fokus på at formidle og distribuere sundhedsdata. Derudover håber den at tage sin nye platform for datakilder i brug, tænke på tværs af kilderne og udvikle nye produkter.

"Vi vil placere os centralt på landkortet, når det gælder om at levere brændstof til styringen i sundhedsvæsenet i form af viden om sundheden og sundhedsvæsenet. Det betyder, at vi skal kunne skalere og levere nyt i et højere tempo end nu, uden vi går på kompromis med høj faglighed, kvalitet og stabilitet," forklarer Lisbeth Nielsen.

Hun håber, at styrelsen med sine nye tiltag vil kunne bygge fælles løsninger og favne både hospitalerne, det kommunale sundhedsvæsen, almen praksis og de nye sundhedsfællesskaber

4000 danskere har hentet ny app til kontakt med lægen

Styrelse pønser på statslig blåstempling af sundhedsapps 

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier