MedWatch

Agilent Technologies opjusterer

Laboratorieleverandøren Agilent Technologies har haft et stærkt forskudt tredje kvartal, og opjusterer forventningerne for helåret.

Foto: Ahmad Gharabli/AFP/Ritzau Scanpix

Agilent Technologies har efter et stærkt forskudt tredje kvartal og en stærk ordrebog opjusteret forventningerne for helåret.

I tredje kvartal landede den samlede omsætning til 1,72 mia. dollar, hvor analytikere ifølge Bloomberg News havde ventet 1,64 mia. dollar.

Her er det især indtægterne på 1,02 mia. dollar fra salg af udstyr til medicinalsektoren, der overrasker positivt i forhold til analytikernes forventning på 916,4 mio. dollar.

Den justerede indtjening per aktie landede på 1,34 dollar mod ventet 1,21 dollar.

For helåret får omsætningsprognosen et lille løft til 6,75-6,78 mia. dollar fra tidligere ventet 6,67-6,73 mia. dollar. Her ventede analytikerne 6,7 mia. dollar.

Forventningerne til den justerede indtjening per aktie opjusteres til 5,06-5,08 dollar fra 4,86-4,93 dollar sammenlignet med analytikerkonsensus på 4,90 dollar.

”De stærke resultater i tredje kvartal, kombineret med ordrer, der fortsætter med at overstige omsætningen, fremhæver den fortsatte styrke og momentum i vores diversificerede forretning,” skriver Agilent Technologies.

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier