MedWatch

Investeringsøkonom om nye Bioporto-direktører: Grund til at se fremad med positive briller

Bioportos annoncering af en ny adm. direktør samt finansdirektør er en glædelig nyhed for investorerne, ifølge Per Hansen, investeringsøkonom i Nordnet.

Per Hansen, der er investeringsøkonom i Nordnet. | Foto: Nordnet/PR

Efter en svær tid med uro i ledelsen, et udskudt projekt med coronatests og en formand, der solgte ud af sine aktier, er der muligvis grund til at se fremad med positive briller for de hårdtprøvede Bioporto-investorer.

Det vurderer Per Hansen, der er investeringsøkonom i Nordnet, i en analyse.

"Annonceringen af ny CEO og ny CFO kommer som en glædelig nyhed for investorerne. De håber på en ny og god begyndelse og genstart, som forhåbentlig vil betyde, at mere af det som loves også kan indfries," skriver investeringsøkonomen i et notat.

Sidste år satte Bioporto gang i udviklingen af en covid-19-test, der skulle udvikles i samarbejde med Syddansk Universitet, og som der blev udtrykt store forventninger til.

"Det drejer sig kortsigtet om lancering af covid-19-testen og på lidt længere sigt godkendelsen af NGAL-testen i USA."

Men grundet afventede studieresultater fra USA har selskabet flere gange udskudt en eventuel lancering.

"Uanset fortiden vil investorerne i dag se fremad og tage rigtig godt imod den nye ledelse og håbe på, at det bliver den gode forandring, som måske også - på et tidspunkt kan føre frem til en amerikansk parallelnotering af aktien," skriver Per Hansen afslutningsvis.

Aktien i Bioporto stiger 5,6 pct. til 3,98 kr. en halv time efter åbning.

Bioporto sætter navne på ny topchef og finansdirektør - begge amerikanere 

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier