MedWatch

Chemometec henter ny finansdirektør hos Agillic

Chemometec har ansat Bent Faurskov som ny finansdirektør – han overtager posten fra Claus Madsen, der har valgt at søge nye udfordringer.

Foto: Chemometec / PR

Chemometec, der producerer analyseinstrumenter til blandt andet celletælling, har ansat Bent Faurskov som ny finansdirektør (CFO) fra den 1. oktober 2021.

Det skriver Chemometec i en meddelelse, hvor det samtidigt fremgår, at Bent Faurskov kommer til at indgå i labotatorievirksomhedens ledelsesteam.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier