MedWatch

Medicoselskabet Qlife skruer op for kapaciteten forud for EM i fodbold

Medico- og diagnostikselskabet Qlife udvider kapaciteten under EM i fodbold, der begynder fredag, så flere kan få adgang til at tage selskabets PCR-test, som Qlife lover kommer med svar indenfor max 8 timer.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Når europamesterskabet i fodbold på fredag skydes i gang med storskærmsarrangementer overalt i landet og et dansk landshold, der spiller på hjemmebane i Parken med op til 25.000 tilskuere, vil medico- og diagnostikselskabet Qlife stå klar til at teste de mange tilskuere og fodboldfans med selskabets PCR-test

Det danske selskab, der i marts gik på First North-børsen i Stockholm, skruer således op for kapaciteten, så Qlife kan teste endnu flere, end selskabet hidtil har kunnet med testen, som Qlife lover kommer med svar indenfor max 8 timer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier