MedWatch

Medicoselskabet Qlife skruer op for kapaciteten forud for EM i fodbold

Medico- og diagnostikselskabet Qlife udvider kapaciteten under EM i fodbold, der begynder fredag, så flere kan få adgang til at tage selskabets PCR-test, som Qlife lover kommer med svar indenfor max 8 timer.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Når europamesterskabet i fodbold på fredag skydes i gang med storskærmsarrangementer overalt i landet og et dansk landshold, der spiller på hjemmebane i Parken med op til 25.000 tilskuere, vil medico- og diagnostikselskabet Qlife stå klar til at teste de mange tilskuere og fodboldfans med selskabets PCR-test

Det danske selskab, der i marts gik på First North-børsen i Stockholm, skruer således op for kapaciteten, så Qlife kan teste endnu flere, end selskabet hidtil har kunnet med testen, som Qlife lover kommer med svar indenfor max 8 timer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier