MedWatch

Roche får europæisk godkendelse til coronatest som selvtest

Roche Diagnostics’ corona-hurtigtest til professionelt brug har fået CE-mærke til også at måtte bruges som selvtest, og den vil nu blive forhandlet fra Falcks webshop, som i forvejen benytter den professionelle test i deres testcentre.

Roche Diagnostics’ Covid-19 hurtigtest er nu CE-godkendt som selvtest og vil blive forhandlet fra Falcks webshop. Med testen tilbydes en app til registrering af selvtestresultaterne. | Foto: Arnd Wiegmann/Reruters/Ritzau Scanpix

Om små to uger vil danskere, der er i risiko for at blive smittet eller smitte andre, nemt og bekvemt kunne få svar på, at de har coronavirus i kroppen.

Det står klart, efter at den schweiziske medico- og diagnostikgigant Roche Diagnostics har fået et selvstændigt CE-mærke som selvtest til selskabets forvejen godkendte coronatest til professionelt brug.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Svensk biotekselskab vil udvikle kræfttablet med japansk partner

Ascelia Pharma med danske Magnus Corfitzen i spidsen er gået sammen med japanske Taiho Oncology om at udvikle en ny, samlet behandling af kræft, der kombinerer Ascelia Pharmas kemoterapi med japanernes lægemiddel, der i dag bruges mod mave- og tyktarmskræft. Begge midler er tabletbaserede.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier