Italienske Amplifon ser stærk vækst fortsætte ind i tredje kvartal

Selskabet, der sælger høreapparater fra både GN Hearing, Demant og WS Audiology, fik i andet kvartal en omsætning på 573,5 mio. euro.
AF MARKETWIRE

Italienske Amplifon, der er verdens største forhandler af høreapparater i detailleddet, rider på vækstbølgen i andet kvartal og møder delvist analytikernes forventninger.

Det viser regnskabet for andet kvartal torsdag.

”I første halvdel af 2023 fortsatte vi vores stærke vækst, både organisk og gennem opkøb, på trods af et svagere marked end ventet,” udtaler adm. direktør Enrico Vita i regnskabet.

”Vi er fortsat positive over for vores vækstudsigter for 2023,” tilføjer han, efter at selskabet allerede kan se en stærk vækst i omsætningen i juli.

Selskabet, der sælger høreapparater fra både GN Hearing, Demant og WS Audiology, fik i andet kvartal en omsætning på 573,5 mio. euro, hvilket er helt i tråd med markedets forventning ifølge Bloomberg News.

Driftsresultatet (EBITA) fra fortsættende aktiviteter endte på 152,5 mio. euro mod ventet 155,1 mio. euro. Det svarer til en stigning på 3,6 pct. sammenlignet med sidste år.

Overskuddet fra fortsættende aktiviteter endte på 54,5 mio. euro. Det er dog en smule mindre end overskuddet i samme periode sidste år på 57,1 mio. euro.

Amplifon-aktien stiger 3,2 pct. på børsen i Milano.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også