MedWatch

Kinas hårde covid-19-kurs stopper ikke GN: Ansatte kan sendes i isolation på fabrikken

Udbryder der smitte i nærheden af GN Hearings produktionssted i Kina, betyder landets covid-19-politik, at høreapparatproducentens medarbejdere formentlig bliver isoleret på fabrikken for at kunne arbejde videre, siger adm. direktør Gitte Aabo.

Adm. direktør i GN Hearing, Gitte Aabo, mener, at den restriktive politik, de kinesiske myndigheder kører på covid-området, er "vanskelig." | Foto: GN Store Nord / PR

Selvom de kinesiske myndigheder i en lind strøm indfører nedlukninger og restriktioner, afhængig af hvordan smitten med covid-19 bevæger sig, bekymrer GN Hearings adm. direktør, Gitte Aabo, sig ikke om at kunne levere varen.

Den danske høreapparatproducent har omtrent 40 pct. af sin færdigvareproduktion i den kinesiske storby Xiamen, men siden en af GN Hearings medarbejdere i Kina blev smittet i januar 2020, har restriktioner ikke været noget problem for produktionen, fortæller hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier