MedWatch

GN Hearing lancerer ny produktplatform

GN Hearings nye produktplatform Resound Omnia skulle have en 150 pct. forbedring af taleforståelsen sammenlignet med ældre produkter.

Foto: GN / PR

GN’s høreapparatselskab, GN Hearing, er klar med en helt ny produktplatform kaldet Resound Omnia.

Den er opfølger til det nuværende topprodukt, Resound One, der efterhånden har to år på bagen.

De nye apparater skulle have en 150 pct. forbedring af taleforståelsen, når man sammenligner med ældre Resound-produkter.

Det er særligt hørelsen og taleforståelsen i situationer med meget støj, der har været kernedrivkraften i udviklingen, oplyser GN Hearing, der - i øvrigt på linje med de øvrige aktører i industrien - ser netop støj som en afgørende udfordring for folk med høretab.

Resound Omnia har derudover fokus på en forstærkning af opfattelsen af brugerens egen stemme, som i studier fra det danske selskab også har vist sig at være en klassisk udfordring for høreapparatbrugere.

Som en ny feature lancerer GN Hearing også en såkaldt ”check my fit”-løsning, hvor brugeren selv kan tjekke, om høreapparatet sidder rigtigt ved at tage en selfie af øret.

Resound Omnia-produktfamilien - og den tilsvarende Beltone Achieve - bliver udrullet globalt med start i USA og Canada den 25. august.

I første omgang lanceres produkterne i den såkaldte receiver-in-ear-formfaktor (RIE) i otte forskellige farver med mulighed for både genopladelige og traditionelle batterier.

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier