MedWatch

Audientes lancerer nyt produkt i fjerde kvartal

Høreselskabet Audientes vil i slutningen af året præsentere et nye høreapparat i kategorien advanced hearables, som i første omgang skal lanceres i USA.

Foto: Audientes / PR

Det børsnoterede høreselskab Audientes lancerer i fjerede kvartal et nyt produkt, Companion by Audientes, som selskabet beskriver som et situationsbestemt høreapparat i kategorien advanced hearables, der i første omgang skal lanceres i USA og derefter på udvalgte markeder globalt.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Audientes lægger vægt på, at Companion skal udvide selskabets rækkevidde i forbrugerelektronikmarkedet, hvor advanced hearables er et af de hurtigst voksende segmenter globalt. Companion bygger på den software og hardware, der bruges i Audientes høreapparat, Ven.

“Vi mener, at Companion vil give et gyldigt alternativ til dem, der ikke er helt klar til de omkostninger og (ofte) stigmatisering, der er forbundet med et traditionelt høreapparat. Siden lanceringen i Q1 er Ven blevet budt velkommen i Indien netop af denne grund og mere til. Vi udnytter derfor designet og mange af funktionerne og fordelene ved Ven og tilpasser det, så det opfylder kravene til en avanceret hørbar enhed til globale forbrugermarkeder,” udtaler Steen Thygesen, der er adm. direktør i Audientes.

Produktnyheden fra Audientes kommer samtidig med, at selskabet i denne uge har skåret mere end halvdelen af sit omsætningsmål for 2022 og ser nu en omsætning på 9-12 mio. kr. i 2022.

Audientes halverer omsætningsmål for 2022

Nasdaq OMX godkender afnotering af flytteklar Audientes

Audientes har omsætning for første gang i selskabets historie

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier