Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 
“Jeg kan godt lide at være med til at skabe en reel forandring,” siger Marianne Wiinholt om sit nye job som finansdirektør hos WS Audiology | Foto: Ørsted
“Jeg kan godt lide at være med til at skabe en reel forandring,” siger Marianne Wiinholt om sit nye job som finansdirektør hos WS Audiology | Foto: Ørsted

Der skal nye boller på suppen i verdens tredje største høreapparatkoncern, WS Audiology, som er resultatet af fusionen mellem Sivantos og Widex i 2019.

I hvert fald hvis det står til Marianne Wiinholt, der i april havde første arbejdsdag som selskabets nye finansdirektør - den femte, inklusive en midlertidig, siden fusionen.

Det skriver Børsen.

”Jeg er glad for, at jeg har så meget erfaring, for der er ingen tvivl om, at det er komplekst, når man har været igennem en stor fusion, og når man pga. alle de skift på posten har været lidt udfordret med at få lagt den langsigtede plan og virkelig få rykket på den. Derfor er man heller ikke kommet i gang med de store strukturelle ændringer. Det er tiden kommet til nu,” siger Marianne Wiinholt til Børsen.

Til at begynde med bliver hendes vigtigste opgave at få skabt en fælles retning og en fællesskabsfølelse i de dele af organisationen – finans, it og legal – hun er ansvarlig for, lyder det videre, ligesom hun – uden at blive konkret – vil styrke organisationen yderligere og skabe et godt fundament for den vækstjagt, WSA skal på for at nå sit mål om at blive den ledende spiller i industrien.

Marianne Wiinholt blev i december annonceret som ny finansdirektør i WSA, hentet fra Ørsted fra en tilsvarende stilling. Hørekoncernen havde siden oktober sidste år været på udkig efter en ny finansdirektør, efter Søren Westh Lonning dengang sagde sin stilling op for at pleje problemer med ryggen.

WS Audiology henter ny finansdirektør fra Ørsted

Finansdirektør stopper i WSA - midlertidig afløser er fundet  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også