MedWatch

Demant-kursmål sat op med 7 pct.

Finanshuset SEB Bank løfter kursmålet til 325 kr. fra førhen 305 kr. for aktien i Demant.

Foto: Jens Dresling

Kursmålet for aktien i Demant er tirsdag blevet løftet med knap 7 pct. til 325 kr. fra førhen 305 kr. af finanshuset SEB Bank.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

Anbefalingen af aktien gentages på "hold" af analytiker Carsten Lønborg Madsen. Det nye kursmål indikerer da også et beskedent potentiale på knap 4 pct. i forhold til lukkekursen tirsdag i 313,30 kr.

SEB Bank har haft en neutral anbefaling af aktien i Demant siden slutningen af april, da kursen på aktien lå i 310,50 kr.

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier