MedWatch

WSA klar med ny produktplatform under Signia-brandet

Ny produktplatform fra WSA adskiller tale og baggrundsstøj, tilbyder genopladelige batterier med op til 36 timers brug på en enkelt opladning og mulighed for at streame til telefoner.

Foto: WS Audiology / PR

Høreapparatselskabet WS Audiology, som er en sammenslutning af Widex og Sivantos, lancerer tirsdag en ny produktplatform under Signia-brandet, der hører til Sivantos.

Augmented Xperience hedder den nye platform, hvor produktet Pure Charge&Go AX er det første skud på stammen.

Platformen er baseret på et intelligent processorsystem, der ifølge Signia forstår omgivelserne og derfor naturligt fremhæver de lyde, der er vigtige for brugeren ved eksempelvis at adskille tale og baggrundsstøj.

I visse situationer skulle det give en bedre end normal hørelse.

Pure Charge&Go AX tilbyder genopladelige batterier med op til 36 timers brug på en enkelt opladning, og apparatet kan også fås med telespole.

Derudover er der mulighed for trådløs streaming fra både iPhone og Android-telefoner.

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier