MedWatch

Demant og GN Store Nord dykker efter nervøst nyt fra italiensk rival

Selvom Amplifons regnskab onsdag viste, at selskabet salgsmæssigt er kommet bedre end ventet ud af tredje kvartal, begrænser udbruddet af covid-19 optimismen for resten af året.

Foto: GOOGLE MAPS

De to store danske høreapparatselskaber Demant og GN Store Nord dykker henholdsvis 5,3 og 3,6 pct. på fondsbørsen i København onsdag eftermiddag.

Det er formentlig nervøse udsigter for resten af året fra den italienske forhandler af høreapparater Amplifon, der er kunde hos både Demant og GN Hearing, som smitter af på de to danske høreapparataktier.

Selvom Amplifons regnskab onsdag viste, at selskabet salgsmæssigt er kommet bedre end ventet ud af tredje kvartal, hvor der også blev meldt om salgsfremgang i oktober, begrænser udbruddet af covid-19 synligheden resten af året.

Salgsudviklingen for november og december vil nemlig afhænge af niveauet af restriktioner, der bliver indført af regeringerne på de berørte markeder, lyder det onsdag fra selskabet.

I en analyse skriver finanshuset Bernstein, at den melding vil bekymre investorerne, og at det er en hård påmindelse om, at forretningen er meget eksponeret over for modvind fra "en betydelig andenbølge og en potentiel forlænget recession", ifølge Bloomberg News.

Amplifon-aktien falder over 7 pct. på børsen i Milano onsdag eftermiddag.

Amplifon leverer bedre end ventet regnskab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier