MedWatch

Sonova lancerer nyt høreapparat-platform

Den schweiziske producent af høreapparater, Sonova, er klar med et nyt produkt, som virksomheden fremhæver som et nyt paradigme inden for lydkvalitet.

Arnd Kaldowski, adm. direktør, Sonova | Foto: Sonova / PR/Daniel Hager Photography & Film

Den schweiziske høreapparatgigant Sonova, der er stor konkurrent til GN Hearing, Demant og WS Audiology, introducerer en ny teknologiplatform, Paradise, som selskabet betegner som et nyt paradigme inden for lydkvalitet i branchen.

Som et første produkt på platformen lanceres høreapparatet Phonak Audéo Paridise, fremgår det af en meddelelse fra Sonova.

"Vores nye teknologiplatform, Paradise, forbedrer bærerens hørelse markant i en lang række situationer, hvad enten det er i baggrundsstøj, på farten eller når man lytter til dæmpet tale. Med kernen i Paradise, vores nye Prism-chip, skubber vi fortsat grænserne for teknologi og hjælper med at stimulere efterspørgslen efter høreapparater af høj kvalitet, i takt med flere og flere forbrugere vender tilbage efter de nylige coronanedlukninger."

"Paradise er vores næste store innovationstrin for yderligere at gøre det muligt for dem, der er berørt af høretab, at leve deres liv uden begrænsninger," siger Sonovas administrerende direktør, Arnd Kaldowski, i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier