MedWatch

WS Audiology-topchef ser stort potentiale i amerikanske veteraner

Lanceringen af et genopladeligt høreapparat under Widex-brandet skal bringe WS Audiology tilbage blandt de amerikanske militærveteraner, som selskabet ikke har solgt til siden 2018.

Foto: Widex / PR

WS Audiology er snart klar med en ny produktplatform under Widex-brandet baseret på genopladelige høreapparater.

Og det kan være et vigtigt skridt tilbage ind i varmen hos den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA), der tilpasser høreapparater til militærveteraner.

Widex-brandet har siden november 2018 ikke været en del af kontrakten hos VA på grund af en administrativ fejl hos selskabet selv.

Dengang var budskabet fra Widex, at selskabet kunne vende tilbage hos VA 12 måneder senere - altså i november sidste år - men det danske høreapparatbrand figurerer fortsat ikke på listen hos VA-audiologerne.

Det er dog ikke, fordi WS Audiology, som allerede har Signia-brandet med i VA-kontrakten, har valgt at holde Widex ude hos VA, der sidste år igen voksede markant og i særligt den første del af året voksede hurtigere end den private del af markedet.

"Det er egentlig meget simpelt. Vores nuværende position hos VA er ikke stærk, men den har heller ikke været så stærk historisk set. Så vi er ikke i en situation, hvor vi er nødt til at kæmpe for at vinde noget tilbage, som vi har tabt," siger Eric Bernard, der er administrerende direktør hos WS Audiology, på et pressemøde efter onsdagens årsregnskab.

"Vi står omvendt i en situation, hvor vi ser det her som en stor mulighed for vækst," fortsætter han.

VA har to årlige lanceringsvinduer, hvor selskaber kan byde ind med nye produkter - et den 1. maj og et den 1. november. Det er et krav fra VA, at produkterne skal have været på markedet i en vis periode, inden de kan omfattes af kontrakten.

WS Audiology regner med at lancere sin nye produktplatform inden for Widex-brandet inden for de kommende uger - forventeligt i marts eller april.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier