MedWatch

Tidligere chef for Roche Diabetes Care i Danmark bliver formand for digitalt diabetesselskab

Danske Hedia skifter ud på formandsposten i bestyrelsen, hvor tyske Tim Juergens er ny mand i spidsen. Han kommer til selskabet med en lang karriere fra Roche Diabetes Care i bagagen, herunder en tid som leder af selskabet i Danmark.

Tim Juergens er udnævnt som formand for Hedia, der har udviklet en app til insulinkrævende diabetikere. | Foto: Hedia / PR

Med mere end 25 års erfaring fra sundhedsindustrien er det en erfaren profil, der nu indtager formandsstolen i det digitale diabetesselskab Hedia.

Ny mand i front for bestyrelsen er således tyske Tim Juergens, der nu skal bidrage til at forløse potentialet i det danske selskab, der står bag en app-løsning, der stræber efter at hjælpe brugerne til et mere stabilt blodsukkerniveau gennem personlige insulin-anbefalinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier