MedWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning – skal bane vejen for 74 mio. kr. stor investeringsrunde i 2022

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Robert Lauritzen, adm. direktør i Cerebriu | Foto: Cerebriu / PR

En stor pose penge er netop landet på bordet hos det blot tre år gamle digitale sundhedsfirma Cerebriu, som siden stiftelsen i 2018 har arbejde på udviklingen af et computerprogram, der skal hjælpe radiologer med at analysere hjernescanningsbilleder.

De friske millioner, 3,9 af slagsen, kommer fra Innovationsfonden, og skal gå til at afprøve og videreudvikle Cerebrius patentansøgte smart protocol-teknologi, der understøtter reel tids-tilpasning af billeddiagnostiske undersøgelser, baseret på hvad der findes i de første billeder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier