MedWatch

Digitalt sundhedsselskab henter 185 mio. kr.

Belgisk investeringsfond fører an i ny investeringsrunde i danske Liva Healthcare, der tilfører healthtech-selskabet 185 mio. kr.

André Sode, adm. direktør, Liva Healthcare | Foto: PRESSE

Liva Healthcare har lukket en ny ejer ind i investorkredsen efter at have gennemført en stor kapitalrejsningsrunde.

Det skriver dagbladet Børsen.

I alt har selskabet, der giver digital sundhedsvejledning, rejst 185 mio. kr. i en runde anført af belgiske Verlinvest, som er den eneste nye investor i selskabet.

Adm. direktør André Sode tilskriver blandt andet investorernes interesse, at virksomheden - ligesom mange andre digitale sundhedsselskaber - har oplevet stor medvind under coronapandemien, hvor sundhedssystemer over hele verden har begrænset muligheden for fysisk fremmøde hos læger og andre sundhedspersoner.

"Vi er et af de selskaber, der ikke forbander pandemien så meget, fordi den har transformeret vores scene markant det seneste år. Vi har oplevet en helt vild interesse fra alle mulige aktører,” siger André Sode til avisen.

Liva Healthcare har et mål om at blive førende i Europa inden for digital sundhedsvejledning af folk med livsstilssygdomme. Målsætningen er i første omgang en omsætning på 50 mio. euro inden for de næste 4-5 år.

Healthtech-iværksættere vinder britisk megakontrakt

Mere fra MedWatch

EMA's ekspertpanel siger god for seks nye lægemidler

Det Europæiske Lægemiddelagenturs ekspertkomité CHMP har anbefalet seks nye lægemidler til godkendelse og har lavet en nærmere vurdering af Regenerons antistofbehandlinger mod covid-19 for at rådgive EU's medlemslande.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier