MedWatch

DI-opfordring til regeringen: Nedsæt et vækstteam for digitale sundhedsløsninger

Danske virksomheder har forudsætningerne for at blive globale frontløbere inden for healthtech-løsninger og kunstig intelligens til brug i sundhedsindustrien, mener Dansk Industri. Et nyt vækstteam kan bane vejen, lyder det fra erhvervsorganisationen.

"Vi ser gerne, at fremtidens health tech-løsninger bliver udviklet i Danmark i tæt samarbejde mellem det danske sundhedsvæsen, danske patienter og danske virksomheder," siger Mie Rasbech, sundhedspolitisk chef, Dansk Industri | Foto: Josefine Amalie Madsen / Dansk Industri / PR

Overalt i verden flyder investeringerne ind i udviklingen af nye, digitale løsninger og redskaber til sundhedssektoren, og hvis ikke danske virksomheder skal se sig overhalet indenom, må der sættes fokus på industriens vilkår i Danmark.

Sådan lyder det fra Dansk Industri, der nu opfordrer regeringen til at nedsætte et særligt udvalgt vækstteam med repræsentanter fra erhvervsliv og offentlige institutioner til at identificere de forhindringer, der gør livet besværligt for de virksomheder, der udvikler digitale sundhedsløsninger og kunstig intelligens til brug i sundhedsindustrien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech-direktører: Derfor måtte Afrika vente på coronavacciner

Tyske Biontech vil bruge de mange corona-milliarder på at hjælpe lande i Afrika med at komme både coronavirus, malaria og turberkulose til livs, men alligevel stod kontinentet langt nede i køen, da de første coronavacciner skulle distribueres. MedWatch har spurgt hvorfor.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier