MedWatch

Genmab-topchef om tabt voldgiftssag: ”Ked af det og skuffet”

Genmabs nederlag i voldgiftssagen med Darzalex-partneren Janssen giver tiltrængt afklaring, siger selskabets topchef Jan van de Winkel, der kalder det en ”kompleks” beslutning ikke at afsøge en ankesag. Han forventer dog ikke, at nederlaget vil påvirke Genmabs forretning nævneværdigt i fremtiden.

Foto: PR / Genmab

I flere år har biotekselskabet Genmab haft en voldgiftssag kørende med partneren Janssen, men i starten af april afgjorde tre voldgiftsdommere sagen til Janssens fordel, og dermed kan Genmab, der har valgt ikke at anke sagen, vaske tavlen ren og se fremad, siger selskabet adm. direktør Jan van de Winkel til MedWatch.

”Vi er helt ærligt lettede over, at vi nu i det mindste har en afgørelse, fordi det har været en sky, der har hængt over selskabet. Flere gange har investorer sagt til mig, at en afgørelse – positiv eller negativ – ville være godt, så længe vi fik sagen af vejen, for hvis der er noget, markedet hader, er det usikkerhed, og det her gav usikkerhed,” siger Jan van de Winkel til Medwatch i forbindelse med selskabets regnskab for første kvartal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier