MedWatch

Næstformand ser stort momentum i nationalt partnerskab for sundhedsdata

Anne Fleischer, CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i det nationale partnerskab for sundhedsdata, mærker et stort momentum i partnerskabets arbejde og forventer, at de første frugter af arbejdet vil kunne høstes, inden partnerskabet har siddet i et år.

Foto: Mathilde Gilling / Leo Innovation Lab / PR

Det nationale partnerskab for sundhedsdata, som Erhvervsministeriet og Sundhedsministeriet etablerede i april, er kommet godt fra start, mener Anne Fleischer, der er CEO i Leo Innovation Lab og næstformand i partnerskabet for sundhedsdata, der arbejder for at sikre, at de danske sundhedsdata anvendes bedre i forskning, innovation og kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet.

Indtil videre har partnerskabet indsamlet en lang række erfaringer fra både den private og offentlige del af sundhedssystemet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier