MedWatch

Novozymes-direktør varsler flere opkøb efter Synergia

Indiske Synergia bliver det ikke sidste strategiske opkøb, vi kommer til se fra Novozymes. Det er meldingen fra Amy Byrick, der er forretningsudviklingsdirektør i det danske enzymselskab.

Foto: Novozymes/PR

Det danske enzymselskab Novozymes køb af majoriteten af indiske Synergia Life Sciences for omkring 1 mia. kr. vil blive fulgt op af flere opkøb, fortæller en Novozymes-direktør ifølge Børsen.

"Vi vil bruge opkøb og fusioner mere aktivt for at accelerere vores strategi om fremtidig vækst. Vi vil aktivt opsøge flere opkøb i fremtiden," siger Amy Byrick, der er forretningsudviklingsdirektør og medlem af direktionen i Novozymes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier