MedWatch

KU ansætter for første gang en innovationschef

Ny innovationschef på Københavns Universitet skal omsætte viden hos forskere og studerende til ny innovation og nye vækstvirksomheder.

Foto: Jacob Ehrbahn

Københavns Universitet har fra 9. august ansat Marius Sylvestersen, der bliver universitetets første innovationscenterchef og får ansvar for et nyoprettet, fælles innovationscenter, der er under etablering.

Det skriver KU i en pressemeddelelse.

Marius Sylvestersen kommer fra en stilling som chef for Copenhagen Solutions Lab i Københavns Kommune.

Innovationscenteret skal ifølge pressemeddelelsen hjælpe med at omsætte viden hos forskere og studerende til ny innovation og nye vækstvirksomheder.

"Der udspringer allerede godt 300 virksomheder årligt fra Københavns Universitet, men der er fortsat et stort potentiale i at videreudvikle et innovationsøkosystem, der også skaber interesse i en international sammenhæng," lyder det i pressemeddelelsen.  

"Vi er meget glade for at få Marius med om bord. Han har den helt rigtige profil i forhold til at samle og styrke KU's innovationsaktiviteter med særlig fokus på de studerendes idérige iværksætteri," udtaler David Dreyer Lassen, prorektor for forskning på Københavns Universitet.

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier