MedWatch

Nyt erhvervsmedie om transport, logistik og infrastruktur er i luften

MedWatch fik tirsdag formiddag et nyt søstermedie. MobilityWatch sætter fokus på transport, logistik og infrastruktur og de mange virksomheder omkring branchen.

Foto: Watch Medier

De danske transport-, logistik- og infrastruktur-virksomheder får fremover væsentligt bedre journalistisk dækning. Tirsdag gik Watch Mediers nye erhvervsmedie, MobilityWatch, i luften. Mediet bliver det 15. danske nichesite i Watch-regi.

Med mediet vil virksomheder inden for passagertrafik, logistik og infrastruktur få en tæt, daglig erhvervsdækning fra et hold bestående af tre erhvervsjournalister og en redaktør.

"Transport, logistik og infrastruktur rummer både store, etablerede og markedsledende virksomheder samt nye, innovative virksomheder, der gør fragt og passagertrafik mere effektivt og grønt. MobilityWatch vil dække hele spektret i en branche, der i den grad har oplevet udfordringer såvel som udvikling under det seneste år med corona,” siger Thomas Bo Christensen, redaktør på MobilityWatch.  Han tilføjer, at MobilityWatch blandt andet vil følge virksomhedernes resultater tæt.

"Vi vil have fokus på regnskaber, strategier, konkurrencesituation, rammevilkår, infrastruktur og den innovation, der driver hele transport- og logistikbranchen frem. Og vi vil gå tæt på de personer og profiler, der tegner branchen, markerer sig og skifter job," siger Thomas Bo Christensen.

MobilityWatch dækker transport- og logistikbranchen fra redaktionen i København i tæt samspil med Watch Mediers andre erhvervsmedier og kontorer på Christiansborg, i Bruxelles og i New York. 

"Transport, fragt af varer og infrastruktur er mere end nogensinde kritisk for udviklingen af dansk økonomi og for erhvervslivets muligheder for at være konkurrencedygtigt. Og det kalder på en stærk journalistisk dækning," siger Søren Springborg, nyhedschef på Watch Medier.

MobilityWatch er det 15. erhvervsmedie fra Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Alle medier er abonnementsfinansierede og har som ambition at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier