MedWatch

Amerikansk sygekasse løfter forventninger efter god start på året

Unitedhealth har tirsdag fremlagt regnskab for årets første kvartal.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Jim Mone

En god start på året har fået den amerikanske sygekasse Unitedhealth til at løfte forventningerne til indtjeningen for hele 2019 en smule i forbindelse med tirsdagens offentliggørelse af regnskabet for første kvartal.

I årets første tre måneder omsatte Unitedhealth for 60,3 mia. dollar, og det var lidt over analytikernes forventninger om en omsætning på 59,76 mia. dollar. Det viser estimater indsamlet af Bloomberg News.

I samme periode landede den ordinære indtjening per aktie på 3,73 dollar. Til sammenligning ventede analytikerne forud for regnskabet en indtjening på 3,60 dollar per aktie.

Unitedhealth løfter desuden en smule for prognosen til helåret, hvor sygekassen nu forventer en ordinær indtjening per aktie i niveauet 14,50-14,75 dollar.

Analytikerne havde dog sat næsen op efter lidt mere, da de ifølge Bloomberg ventede 14,65 dollar som midtpunkt i intervallet. Tidligere forventede det amerikanske selskab en indtjening på 14,40-14,70 dollar per aktie.

Unitedhealth ejer blandt andet indkøbsorganisationen Optumrx, som i sidste uge var til høring om insulinpriser sammen med blandt andet Novo Nordisk.

I formarkedet stiger Unitedhealth-aktien 1,2 pct.

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier