Dansk profil stopper som øverste chef i svensk koncern

Dansker træder til som interim koncerndirektør i Atlas Antibody-gruppen, efter at Nille Klæbel har besluttet at forlade den svenske life science-koncern.
Danske Nille Klæbel kigger mod nye horisonter, efter at hun netop har sagt farvel til jobbet som koncerndirektør for den svenske life science-koncern, Atlas Antibodies. | Foto: Pr
Danske Nille Klæbel kigger mod nye horisonter, efter at hun netop har sagt farvel til jobbet som koncerndirektør for den svenske life science-koncern, Atlas Antibodies. | Foto: Pr

Danske Nille Klæbel er fortid i Atlas-gruppen.

I et opslag på Linkedin fortæller den danske biotekkvinde, at hun stopper som koncernchef i det svenske foretagende, hun blev en del af i 2021.

”Jeg vil savne de mange ambitiøse mennesker, tidlige morgener i Stockholm og utallige gode stunder - men jeg er også klar til næste kapitel. Hvad det indebærer, vender jeg tilbage med, når tiden er rigtig,” skriver Nille Klæbel.

Exittet kommer mindre end et halvt år efter, at Nille Klæbel blev forfremmet til koncerndirektør for Atlas-koncernen, der udover en service- og laboratorievirksomhed også tæller biotekselskabet Atlas Antibodies, som Nille Klæbel indtil forfremmelsen i september 2022 var adm. direktør for.

En spændende periode

Nille Klæbel selv mener, at hun har bidraget til gode resultater i det godt halvandet år, det nåede at blive til for Nille Klæbel i den Stockholmbaserede life science-koncern.

”Det har været en spændende periode med mange gode resultater, hvor vi har fået stabiliseret organisationen, lagt en skarp strategi og plan for virksomheden, samt navigeret gennem Covid lock-down med høj vækst,” skriver Nille Klæbel og tilføjer:

”Jeg er stolt af at have skabt det stærke fremtidssikrede team, der nu skal tage stafetten videre”.

Bland dem er en anden dansker, Peter Ulvskjold, der trådte i stedet for Nille Klæbel på posten som adm. direktør for Atlas Antibodies, da Nille Klæbel rykkede op i hierarkiet.

Peter Ulvskjold kom fra medicoselskabet Convatec, og han træder nu ind som også interim koncerndirektør i Atlas Antibody-gruppen, oplyser selskabet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også