MedWatch

Sundhedsstyrelsen forfremmer vaccinechef til vicedirektør

Steen Dalsgård Jespersen, der hidtil har været ansvarlig for udrulningen af de nationale vaccineprogrammer under covid-19, får ny titel hos Sundhedsstyrelsen.

Foto: Jan Unger

Sundhedsstyrelsen har med virkning fra 1. oktober udnævnt Steen Dalsgård Jespersen til ny vicedirektør, hvilket udløser en plads i direktionen hos landets øverste sundhedsfaglige myndighed.

Steen Dalsgård Jespersen er aktuelt i gang med sin tredje periode i Sundhedsstyrelsen, hvor han i 2020 blev sat i spidsen for udrulningen af de nationale vaccineprogrammer under covid-19. Han har sammenlagt tilbragt ti år i styrelsen.

”Steen har en stor og bred erfaring på sundhedsområdet, han er meget resultatorienteret og har meget stærke analytiske evner. Det har vi brug for nu, hvor Sundhedsstyrelsen står over for mange nye og komplekse opgaver,” siger styrelsens adm. direktør Søren Brostrøm i en pressemeddelelse.

Med udnævnelsen udgøres Sundhedsstyrelsens direktion fremover af direktør Søren Brostrøm, vicedirektør Helene Bilsted Probst og vicedirektør Steen Dalsgård Jespersen.

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier